Pericol pe șosele. Sfârșit de săptămână cu mulți șoferi băuți la volan și fără permis

Polițiștii au depistat în acest sfârșit de săptămână mai mulți șoferi băuți care au condus pe drumurile hunedorene fără să țină cont că au pus în pericol atât propria lor viață, cât și viețiile celorlalți participanți la trafic. În urma testării alcoolscopice, alcoolemia  înregistrată a fost peste limita legală, iar în alte trei cazuri polițiștii rutieri au depisat persoane la volanul mașinii, dar fără să dețină vreun permis de conducere. Oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală, în următoarele cazuri:

În data de 08.06.2019, în jurul orei 20:10, un echipaj al Biroului Rutier Petroșani a oprit în trafic, pe strada Cuza Vodă, din Petroşani, autoturismul condus de un petroșănean în vârstă de 52 de ani.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere, iar ca urmare a testării alcoolscopice, aparatul a indicat un rezultat de 1,04 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 09.06.2019, în jurul orei 02:00, poliţiştii Biroului Rutier Petroșani au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani, autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din Petroșani. În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,89 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 08.06.2019, în jurul orei 23:00, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pe  strada Șoseaua Națională, din Simeria, unde un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice a lovit, cu autoturismul pe care îl conducea, un alt autoturism, care staționa.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Cel care a produs evenimentul rutier, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Băcia, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,49 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  

În data de 08.06.2019, în jurul orei 23:55, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un  autoturism pe strada Paroșeni, din municipiul Vulcan.

În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie, în aerul expirat, de 0,73 mg/l.

În 09.06.2019, în jurul orei 19:40, poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe strada Armatei, din municipiu Orăştie, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Deva.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare  de 0,73 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În urma verifiărilor, poliţiştii au stabilit că cel în cauză nu posedă permis de conducere.

În data de  10.06.2019, în jurul orei 03:10, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 66, în zona Dărăneşti, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Baru Mare.

Bărbatul aflat la volan a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi ulterior, la Spitalul Municipal Petroșani, a refuzat prelevarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

În data de 08.06.2019, în jurul orei 23:15, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au depistat în trafic un bărbat în vârstă  de 54 de ani, din comuna Hărău, care conducea un autoturism pe DC 129, pe raza satului Hărău, fără a deține permis de conducere.

În data de 10.06.2019, poliţiştii au depistat în trafic o tânără de 25 de ani, din comuna Teliucu Inferior, care conducea un autoturism pe strada Constantin Bursan, din municipiul Hunedoara, fără a poseda permis de conducere.

În data de 09.06.2019, în jurul orei 11:10, poliţiştii au oprit pe strada Anton Pann, din municipiul Petroșani, autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani,  din Petroșani. Poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor, că cel în cauză nu posedă permis de conducere.

 

 

Biroul de presă – IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *