Pericol public. Distrugere și amenințări violente cu toporul și coasa

În după-masa zilei de marți, un bărbat a amenințat două femei, care se aflau în zona gării Deva, cu obiecte tăietoare precum toporul și coasa, asta după ce a spart geamurile unei societăți comerciale. Ajunși la fața locului, atât polițiștii cât și jandarmii, au reușit să imobilizeze agresorul. În cele din urmă acesta a fost internat la un spital specializat.

„În data de 08.09.2020, polițiștii Postului de Politie Transporturi Feroviare Deva, au fost sesizați despre faptul că, în data de 08.09.2020 în jurul orei 17:30, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a spart un geam de la o societate comercială și a amenințat două femei în vârstă de 66 de ani şi respectiv de 56 de ani, cu acte de violență cu o coasă și un topor.

Față de cele sesizate, poliţiştii cu sprijinul jandarmilor hunedoreni, au imobilizat agresorul, care, în urma unui consult medical de specialitate, a fost internat la o unitate spitalicească.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare, fapte prevăzute de art.253 alin. 1, şi art. 206 alin.1 din Codul penal, cel în cauză fiind cercetat în stare de libertate”, potrivit IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.