Pericole la tot pasul pe șoselele din județ. Prinși beți la volan și fără permis de conducere

În data de 01.02.2020, în jurul orei  22:20, un echipaj al poliției rutiere din cadrul Poliției Municipiului Orăștie a oprit în trafic, pe DC 48, pe raza comunei Romos, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Romos. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,11 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că cel aflat la volan nu posedă permis de conducere din categoria corespunzătoare autovehiculului condus (categoria B).


La data de 02.02.2020, în jurul orei 08:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe strada Progresului, în Hațeg.

Conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Petroșani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat.


În data de 02.02.2020, în jurul orei 18:36, un tânăr în vârstă de 20 de ani,  din  orașul Uricani, a condus un autoturism pe DN66A, pe raza municipiului Lupeni, din direcția de mers Lupeni – Vulcan, iar într-o curbă ușoară dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroșat autoturismul condus de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Vulcan.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

Cei doi conducători auto au fost  testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l, alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 56 de ani, în timp ce, pentru tânărul de 20 de ani, rezultatul a fost negativ (0,00 mg/l, alcool pur în aerul expirat).


În data de 02.02.2020, în jurul orei 12:10, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un bărbat de 42 de ani, care conducea o autoutilitară pe DN7, în localitatea Veţel, din direcţia Deva – Ilia (acesta a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza 84 km/h).

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constatat că acesta figurează ca având permisul de conducere reținut (de către I.P.J. Arad, pentru abateri la regimul circulaţiei rutiere).


În data de 03.02.2020, în jurul orei 04:00, poliţiştii Biroului Rutier Hunedoara au depistat în trafic, pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, un bărbat de 49 de ani,  din municipiul Hunedoara,  care conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În toate cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.