Deva: ”Nunta de Aur” pentru cele mai longevive cupluri

Cele mai longevive cupluri din municipiul Deva vor fi premiate, marți, 15 mai 2018, la ora 11.00, în Parcul “Cetate”, de primarul Nicolae-Florin Oancea. Evenimentul are loc de Ziua Internaţională a Familiei pentru a accentua impactul pe care valorile familiei îl au asupra societăţii.

Peste 100 de cupluri din Deva, Sântuhalm, Archia, Bârcea Mică şi Cristur, care împlinesc, anul acesta, 50 de ani de căsătorie, vor primi din partea municipalității câte un premiu în valoare de 500 de lei, un buchet de flori şi o ”Diplomă de fidelitate”.

În timp ce vor închina o cupă de şampanie la ”Nunta de Aur”, sărbătoriţii vor avea parte de o serie de surprize, pe parcursul a trei ore: recitaluri de muzică ușoară și folclor, susținute de Roxana Olşanschi, Florin Mureşan, Diana Buble, Cristian Fodor, Ana Teodora Anuțoiu și Ansamblul Folcloric ”Făeragul” (comuna Certeju de Sus); o invitație pe ringul de dans, alături de trupa de copii ”Dansandra”, în ritmuri de tango și rock’n roll, precum şi o tombolă cu premii, la care vor fi acordate, prin tragere la sorţi, 6 torturi, oferite de Cofetăriile ”Arta” și ”Sicopan”, și 4 cine romantice, oferite de Restaurantele ”Deva”, ”Casina” și ”Perla” și Braseria ”Ceapa Roșie”.

De asemenea, în cadrul evenimentului, fotografiile sărbătoriților, realizate în ziua nunții de acum o jumătate de secol, vor fi cuprinse într-o expoziţie inedită, sub genericul ”Fotografia mea de Aur”, iar cele mai reprezentative dintre acestea vor fi premiate.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva – Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă și Centrul Cultural “Drăgan Muntean” Deva și va fi prezentat de Mihai Feier.

Administraţia locală acordă premii şi diplome de fidelitate cuplurilor care aniversează ”Nunta de Aur” începând din anul 2000. Fondurile destinate premierii sunt aprobate prin Hotărârea Consiliului Local Deva nr. 107/2017 și sunt suportate de la bugetul local.

 

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *