Peste 6 milioane de lei pentru rețeaua de apă și canalizare dintr-o comună hunedoreană

Peste 6 milioane de lei este valoarea proiectului scos la licitație de administrația comunei Râu de Mori. Contractul prevede execuția lucrărilor de extindere rețea de apă și rețea publică de apă uzată în comuna Râu de Mori în cadrul proiectului „Extindere rețele de alimentare cu apă și canalizare în zona Râul Mare și modernizare stație de epurare Ostrov, comuna Râu de Mori.

„Pentru obiectivul “Execuția lucrărilor de extindere rețea de apă și rețea publică de apă uzată în comuna Râu de Mori în cadrul proiectului „Extindere rețele de alimentare cu apă și canalizare în zona Râul Mare și modernizare stație de epurare Ostrov, comuna Râu de Mori, județul Hunedoara’’ se propune extinderea sistemului centralizat de alimentare cu apa in zona Raul Mare, pentru pensiunile si casele de vacanta situate de-a lungul drumului DJ 685, trebuie realizata extinderea retelei de distributie a apei potabile existente a comunei Rau de Mori. Reteaua de canalizare proiectata este de tip separativ, apele meteore urmand a fi colectate prin rigole stradale deschise si evacuate in cursurile de apa existente in zona.Canalizarea proiectata se va racorda la canalizarea existent din localitatea Clopotiva, intr-un camin existent. Apele uzate menajere vor fi dirijate spre statia de epurare existent a localitati Ostrov , care va fi modernizata”, arată documentul.

6.357.959 de lei este valoarea contractului finanțat din fonduri europene, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.