Deva: Petrecere de 1 Mai pe platoul de la Pădurea Bejan

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită să petreceți Ziua Internațională a Muncii în aer liber, pe platoul de la Pădurea Bejan – la un spectacol folcloric de excepție și la nelipsitul grătar de 1 Mai din tradiția românilor.

Iubitorii cântecului popular vor avea ocazia să asculte, miercuri, 1 Mai 2019, începând cu ora 16:00, piese folclorice cunoscute, interpretate de Ana Almăşana Ciontea şi Grupul Folcloric „Florile Dorului”, Aida Busuioc, Ana Gabor, Ovidiu Nechita, Bianca Sârb, Petruţa Tihulcă, George Pîrvan, Letiţia Mihuţiu, Ovidiu Drăgan, Lorena Cheregi, Ansamblul Folcloric „Silvana”. Acompaniază Taraful „Silvana” al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva.

La ora 20:30, pe scena de la Pădurea Bejan va urca invitatul special al evenimentului – Jean de la Craiova, care va susţine un recital de 70 de minute.

Terasele și standurile comercianților, care vor fi amplasate pe platoul de la Pădurea Bejan, vor funcționa pe toată durata zilei, începând cu ora 10:00, și vor oferi spre vânzare mici, bere, băuturi răcoritoare, colaci secuieşti, plăcinte tradiţionale, pop-corn, ciocolată de casă, îngheţată şi alte dulciuri, precum şi produse de artizanat.

Copiii sunt invitați la parcul de distracții amenajat în apropierea zonei comerciale.

 

    

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *