Petroșani: Asistații sociali au fost scoși la curățenie

Curățenia de primăvară a debutat la Petroșani. Cum în toate gospodăriile, înainte de marile sărbători se face curățenie, la fel se întâmplă și pe domeniul public al municipiului Petroșani. Muncitorii din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat, dar și beneficiarii venitului minim garantat au fost scoși la curățenia de primăvară.

”Acțiunea de curățenie nu este pornită chiar astăzi, dar astăzi vremea ne permite să intrăm cu toate utilajele și echipele pe care le avem. Suntem în Parcul Carol Schreter pentru curățenia de primăvară, dar lucrăm și pe celelalte străzi. Se lucrează și pe centrul civic. Am intrat pe zonele în care avem probleme cu plăcile care s-au desprins”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, care a fost astăzi să vadă modul în care se derulează lucrările gospodărești.

Circa 20 din cei 70 de beneficiari ai venitului minim garantat prestează activități sociale. Ei vin în sprijinul muncitorilor din cadrul Primăriei.

“La curățenie acționăm cu oamenii de la DAPP și cu cei de la venitul minim garantat. De la venitul minim garantat sunt în jur de 20 care sunt în fiecare zi la muncă, însă ei sunt în jur de 60 care sunt în activitate”,  a mai spus sursa citată.

Muncitorii sunt echipați cu mături, lopeți, greble, dar și utilaje mecanizate cu ajutorul cărora aspiră frunzele uscate.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *