ULTIMĂ ORĂ: Percheziții la Lugoj, în cazul polițistului hunedorean împușcat de un braconier

În aceste momente au loc mai multe percheziții la Lugoj, Dobra, Bătrâna și Lăpugiu, legate de cazul polițistului hunedorean aflat în misiune, care a fost împușcat de un braconier, în noaptea de 2 spre 3 august. Oficialii IPJ Hunedoara au confirmat, pentru Replica-INFO HD, această informație, precizând că la acțiune participă 36 de polițiști din cadrul instituției.

…știre în curs de actualizare

UPDATE ora 18:10 – redăm mai jos comunicatul integral al IPJ Hunedoara legat de acest caz:

226.651 din 21 august 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

La data de 21.08.2017, peste 35 de poliţişti hunedoreni, dar şi poliţişti din cadrul I.P.J. Alba şi I.P.J. Timiş, cu suportul de specialitate al Biroului Analiza Informaţiilor Hunedoara şi al Serviciului Operaţiuni Speciale Hunedoara, au efectuat 9 percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar de cercetare penală ce vizează săvârşirea infracţiunilor de ultraj asupra unui poliţist din cadrul I.P.J. Hunedoara aflat în misiune în data de 2 August 2017, de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și de braconaj.

Percheziţiile au avut loc pe raza localităților Dobra, Bătrâna, Lăpugiu de Jos, Crivina, Făget și Temerești, iar în urma acestora poliţiştii au descoperit și ridicat mai multe arme și muniții deținute legal şi păstrate în condiții necorespunzătoare (5 arme de vânătoare, de diferite calibre și muniție aferentă), dar şi arme deţinute ilegal (3 arme din care o pușcă de tir cu aer comprimat, o armă de vânătoare confecţionată artizanal, un pistol de tir cu aer comprimat), trofee vânătorești (3 din specia cervide), carne de vânat, precum și alte bunuri utilizate în activități de braconaj (instrumente de confecţionare artizanală a cartușelor).

La finalizarea perchezițiilor, în baza mandatelor de aducere, la sediul Poliţiei Municipiului Deva au fost conduse 12 persoane, care vor fi audiate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea soluţionării dosarului penal mai sus menţionat.

citește și:

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.