PETROȘANI: Femeie omorâtă pe trecerea de pietoni. Autorul a fugit

Joi seara, o femeie de 55 de ani, din Petroșani, a fost ucisă pe o trecere de pietoni, după ce a fost lovită de o mașină care nu a oprit. După accident, șoferul a fugit de la fața locului. Câteva ore mai târziu, acesta a fost identificat de polițiști și săltat de acasă. Este vorba despre un tânăr din Petrila, de numai 22 de ani.

”Victima este o femeie de 55 de ani, din Petroșani, care traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost alarmat întregul efectiv și s-au efectuat cercetări pentru identificarea autorului, care a fugit de la locul faptei. Ulterior, acesta a fost identificat (22 de ani, din Petrila) și reținut pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Conducea autoturismul tatălui său”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu și cinci ani, pentru ucidere din culpă. De asemenea, pedeapsa pentru părăsirea locului accidentului este de închisoare de la doi la șapte ani.

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *