Pieton accidentat mortal, la intrare în Deva

Astăzi, în jurul orei 3.00, autoritățile au fost sesizate, de faptul că un pieton este accidentat pe marginea drumului, la intrare în Deva, dinspre Mintia, în zona de întoarcere spre autostrada.

Echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean a sosit la fața locului și a constatat decesul victimei. Aceasta prezenta multiple traumatisme dintre care unele incompatibile cu viața.

Din primele informații, primite de la SAJ Hunedoara, victima este un bărbat de 62 ani, din județul Mureș.

Anunțul accidentului a fost făcut de un șofer de tir, aflat în trafic, care a văzut victima.

„Astăzi, in jurul orei 3.00, Poliția mun. Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul ca pa DN7, pe sensul Arad-Deva, în zona Izvorul Decebal se afla cadavrul unul bărbat ce prezintă multiple leziuni, probabil ca urmare a unui eveniment rutier. Cadavrul (potrivit documentelor de identitate aparține unui barbat de 62 ani, din jud. Mures) a fost ridicat de reprezentanții SJML, in vederea efectuării necropsiei si a stabilirii cauzei mortii. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a stabili circumstanțele producerii evenimentului si identitatea prezumtivului autor”, informează IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a stabili circumstanţele producerii evenimentului și identitatea prezumtivului autor.

 

 

 

Un comentariu la „Pieton accidentat mortal, la intrare în Deva

  • 14 aprilie 2019 la 11:15
    Permalink

    Traumatisme incompatibile cu viata? Daca in fata mea au trecut peste cadavru peste 10 turisme si nu a oprit nimenea….rusine la toti care iau durut sa apese pedala de frana

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.