Planeta Petrila a mai câștigat un premiu prestigios

Activiștii de la Planeta Petrila și-au mai adăugat un premiu în palmares. Este vorba de premiul categoriei Societate civilă în cadrul evenimentului Cities of Tomorrow – New waves of urban migration.

„Pe lângă dedicare și activism, Planeta Petrila înseamnă și o nouă imagine a Văii Jiului. De data aceasta, ne bucurăm că am câștigat pentru Petrila premiul categoriei Societate civilă în cadrul evenimentului Cities of Tomorrow  – New waves of urban migration, din totalul de 76 de inițiative înscrise la cele patru secțiuni. Astfel, au aflat despre intențiile pozitive ale acestui proiect 384 de participanți din mediul de afaceri și al dezvoltării urbane, din țară și străinătate”, arată cei de la Planeta Petrila.

Prezentarea a fost susținută  în fața juriului format din Marianne Schulze (jurnalist freelancer, Germania), Tudor Popp (Managing Partner REC partners și Hotspot Workhub), Alexandru Petrovici (Director Executiv Asociația Orașelor din România) și Sebastian Metz (Director General AHK Romania).

Pe lângă acesta, Ilinca Păun Constantinescu a participat la dialogul principal al conferinței, între orașele magnet și cele în declin, împreună cu Ullrich Sierau (Primar General al orașului Dortmund), Marcel Ionescu-Heroiu (Banca Mondială), Emil Boc (Primar al Municipiului Cluj-Napoca), moderat de Șerban Țigănaș (Secretar General al Uniunii Internaționale a Arhitecților).

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *