PNL: O echipă pentru hunedoreni

“Nu poți să stai cu mâinile încrucișate și să vezi că se joacă bambilici politic cu soarta oamenilor”, a spus la Lupeni senatorul PNL, Carmen Eleonora Hărău, la inagurarea cabinetului senatorial. Valea Jiului este o zonă cu probleme speciale, iar pentru a fi mai aproape de oamenii zonei, Carmen Hărău, senator PNL a decis să își deschidă cabinet parlamentar în municipiul Lupeni.

“Când vezi într-un oraș al mileniului 3 o locuință care are cuib de dihori într-un colț, niște locuințe care stau între buruieni printre care te mănâncă șerpii, cum am văzut eu în campania electorală de la alegerile locale și ești politician ai un motiv clar să te simți  vinovat de lucrul acesta, chiar dacă, în opoziție fiind, nu poți face mare lucru. Nu poți să stai cu mâinile încrucișate și să vezi că se joacă bambilici politic cu soarta oamenilor. Atunci când colegii de politică din Vale mi-au spus că au nevoie de mine, nu am avut cum să nu răspund unei astfel de chemări. De asta suntem aici. Vom face absolut tot ce depinde de noi  să îmbunătățim viața oamenilor!”,  a declarat la Lupeni, Carmen Eleonora Hărău, senatorul PNL.

La cabinetul parlamentar al senatorului Carmen Hărău sunt așteptați toți cetățenii Văii Jiului. Membrii PNL vor sta la dispoziția oamenilor.

Pentru organizația PNL Lupeni este o sărbătoare. Este pentru prima dată în istoria post-decembristă când la Lupeni se deschide un cabinet parlamentar. Asta înseamnă foarte mult pentru orașul Lupeni, pentru locuitorii din această zonă. Acest cabinet parlamentar îi va deservi pe cetățenii din Uricani, Vulcan, dar și din Aninoasa, Petroșani și Petrila”,  a declarat Cristian Roșu, președinte PNL Lupeni.

De cealaltă parte, Adrian David, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara apreciază faptul că este un plus deschiderea unui cabinet parlamentar în vestul Văii Jiului.

“Un cabinet parlamentar eu îl văd ca un loc în plus unde oamenii vin să discute, să fie ascultați, înțeleși, sprijiniți și să fie îndrumați. Echipa din Lupeni va fi aici pentru a-i ajuta pe oameni. Oamenii au nevoie de o comunicare cât mai intensă cu cei care le pot schimba cursul problemelor lor în Parlamentul României. Parlamentarii noștri trebuie să fie informați despre problemele noastre așa cum sunt ele, nu să fie deformate de o tehnică de partid, de un discurs de stânga sau de dreapta. Sunt sigur că stăruința colegilor mei parlamentari nu va fi în zadar. Noi înțelegem că nu individualitățile câștigă în politică, ci echipa, pentru că aici, în Valea Jiului sunt foarte bine promovate câteva vârfuri de lance ale politicii, în general în partea roșie a politicii din Valea Jiului, însă noi, credem că nu așa putem ajunge la concluzii pozitive”, a spus Adrian David, prim-vicepreședinte PNL Hunedoara.

La cabinetul parlamentar de la Lupeni atât senatorul PNL Carmen Eleonora Hărău, cât și Lucian Heiuș, deputat PNL vor susține audiențe.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *