Wizz Air suspendă zborurile spre şi dinspre Polonia, din 15 martie

Compania Wizz Air suspendă, începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, zborurile spre şi dinspre Polonia, în urma restricţiilor de călătorie impuse de această ţară, pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Wizz Air a anunţat, sâmbătă, că, din cauza restricţiilor de călătorie impuse pe toate zborurile externe, comunicate de primul ministru polonez Mateusz Morawiecki, începând cu 15 martie, ora 00:00, compania îşi suspendă toate zborurile spre şi dinspre Polonia până la noi informaţii.

Restricţiile de călătorie reprezintă o măsură pentru a reduce răspândirea pandemiei de COVID-19. Începând cu ora 00:00 locală, pe 15 martie 2020, niciunui cetăţean străin nu i se va mai permite să intre în Polonia, iar cetăţenii polonezi care sosesc de peste hotare vor fi plasaţi în carantină.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informaţi automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil. Clienţii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor putea primi doar 100% din suma achitată iniţial. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele, arată reprezentanţii companiei.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *