Primăria Petroșani a câștigat procesul cu ApaServ

Municipalitatea de la Petroșani a câștigat procesul cu Apa Serv Valea Jiului, în disputa noroaielor. În urmă cu câteva luni, Tiberiu Iacob Ridzi, i-a acuzat pe cei de la Apa Serv Valea Jiului de faptul că lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canal produc un enorm disconfort cetățenilor. Mai mult, au fost aplicate și amenzi de către municipalitate pentru faptul că în anumite cartiere, acolo unde au fost executate lucrările, noroaiele erau imposibil de trecut de localnici. Disputa dintre cele două părți s-a mutat în instanță, iar Judecătoria Petroșani a dat câștig de cauză primăriei din localitate.

”Respinge plângerea contravenţională formulată de petentă S.C. APA SERV VALEA JIULUI S.A., .., în contradictoriu cu intimatul PRIMARUL MUNICIPIULUI PETROȘANI – SERVICIUL POLIŢIA LOCALĂ PETROȘANI, …, ca neîntemeiată. Menține dispozițiile procesului verbal de constatare și sancționare contravențională seria AA nr. 5526/10.02.2020”, este soluția data în dosarul 1625/2020. O soluție identică s-a pronunțat și în Dosarul 1626/ 2020, care făcea referire la procesul verbal de constatare și sancționare contravențională seria AA nr. 5527/10.02.2020.

Sentința nu este definitivă. În luna februarie a acestui an, Primăria Municipiului Petroșani a amendat Apa Serv Valea Jiului SA pentru deteriorarea zonelor verzi din Cartierul Dimitrov, ca urmare a numeroaselor reclamații făcute de oamenii din acest cartier, dar și a verificărilor făcute în teren. Apa Serv a primit un termen de remediere a deficiențelor, dar, pentru că nu s-a conformat, a fost sancționată în calitate de beneficiar al lucrărilor executate.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *