Primele racorduri la rețeaua de gaz metan în Nălațvad

În Nălațvad, localitatea componentă a orașului Hațeg, au fost realizate primele racorduri la rețeaua de gaz metan. Lucrările au fost finalizate cu doi ani mai devreme, decât termenul stabilit inițial. Localitatea beneficiază de proiectul „Înființare rețea distribuție gaz metan în localitatea Nălațvad, oraș Hațeg”.

„Termenul de execuție a lucrărilor a fost Septembrie 2023, iar faptul că lucrarea a fost finalizată în timp record, cu doi ani înainte de termenul stabilit prin contract, reprezintă garanția că orice este posibil cu multă muncă și dedicare! Așadar, din acest moment, fiecare gospodărie poate beneficia de utilizarea gazului metan la încălzirea locuinței, precum și la necesitățile casnice. De asemenea, cetățenii interesați se pot adresa operatorului licențiat pentru localitate, respectiv Del Gaz Grid S.A”, arată Adrian Pușcaș, primarul orașului Hațeg.

Lucrarea de execuție a rețelei de distribuție a început în luna Septembrie 2020, cu o valoare de 1.292.630 lei și a fost finanțată integral de către Primăria orașului Hațeg.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.