Prins la furat în primărie! Camerele de supraveghere l-au surprins în acțiune

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au luat măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 ore faţă de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Petroșani, recidivist.

Bărbatul a fost identificat de poliţişti (pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere) la scurt timp după ce a comis o infracţiune de furt calificat. Potrivit probatoriului, acesta, în cursul zilei 25.02.2019, în jurul orei 13:35, a pătruns fără drept într-un birou aparținând municipalităţii, de unde, profitând de faptul că nu se afla nicio persoană în preajmă, a sustras telefonul mobil (în valoare  de 3.900 de lei) aparținând unei angajate a instituției.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie formulate propuneri de arestare preventivă către Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva.

Telefonul mobil sustras a fost recuperat de poliţişti (de la o persoană din municipiul Brad, care l-a cumpărat la preţ de chilipir de la prezumtivul autor) şi restituit părţii vătămate.

Autorul furtului, prins si reținut de polițiștii deveni a primit control judiciar pe 60 de zile

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *