Șoferi prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice

În data de 17.01.2020, în jurul orei 17:15, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara a depistat în trafic un hunedorean de 47 de ani, care conducea un autoturism pe raza municipiului Hunedoara, deşi consumase băuturi alcoolice. În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,45 mg/l, alcool pur în aerul respirat.


Tot în data de 17.01.2020, la ora 10:20, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost depistat în trafic de către poliţişti, pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism ce avea autorizația de circulație provizorie expirată.


La data de 19.01.2020, în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa pe strada Progresului, din Hațeg.

Cel aflat la volan, un tânăr în vârstă de 25 de ani,  din  comuna General Berthelot, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat


În data de 20.01.2020, în jurul orei 01:50, un echipaj al Poliţiei Oraşului Petrila a identificat în trafic, pe strada 22 Decembrie, din Petrila, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.

Tânărul a fost oprit de poliţişti la scurt timp după ce a acroșat un autoturism parcat regulamentar pe strada Republicii, din Petrila. Acesta a fost  testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *