Prinși în trafic fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice

Trei cazuri depistate de polițiștii hunedoreni în Ajun și de Crăciun în care șoferii, depistați fără permis sau băuți, au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice.

În data de 24.12.2018, în jurul orei 16:40, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe raza municipiului Lupeni, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Lupeni, care conducea un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere.  Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,50 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 25.12.2018, în jurul orei 01:00, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Orăștie a oprit în trafic, pe DN 7, un  autoturism care se deplasa din direcţia Orăștie – Deva şi care era condus de un tânăr de 21 de ani,  din oraşul Simeria. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul  nu posedă permis de conducere auto.

În data de 25.12.2018, în jurul orei 02:54,  poliţiştii au depistat în trafic, pe raza municipiului Orăştie, un tânăr în vârstă  de 29 de ani, din comuna Romos. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *