Prognoza meteo până la jumătatea lunii martie

Meteorologii anunţă frig în această săptămână, temperaturi mai ridicate decât cele obişnuite în ultima săptămână din februarie şi temperaturi uşor scăzute în prima săptămână din martie. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 15.02.2021 – 22.02.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în jumătatea estică a ţării, dar mai ales extremitatea de nord-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

 

Săptămâna 22.02.2021 – 01.03.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică pozitivă uşor mai accentuată în sud-vest.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toată ţara, dar mai ales în zonele montane din vestul teritoriului.

 

Săptămâna 01.03.2021 – 08.03.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 08.03.2021 – 15.03.2021

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *