Reabilitarea grădiniței Voinicelul din Călan a ajuns la faza contestațiilor

De aproape 3 ani de zile autoritățile locale din Călan caută o firmă care să execute lucrările de modernizare a grădiniței Voinicelul din localitate. Contractul de lucrări a fost scos de cel puțin 4 ori la licitație. Acum s-a ajuns la faza contestațiilor.

O firmă din județul Satu Mare a depus o contestație.

Prin contestația (…), înregistrată la CNSC (…), AVAȘI PRODCOM SRL, cu sediul în localitatea Bătarci, str. Pădurii, nr. 287, județul Satu Mare(…), formulată în procedura simplificată organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect “Execuție lucrări pentru obiectivul de investiții “Creșterea eficienței energetice a clădirii publice – Grădinița “Voinicelul” din orașul Călan”, inițiată cu anunțul de participare simplificat nr. SCN1065040, publicat în SEAP la data de 12.03.2020, de ORAȘUL CĂLAN, cu sediul în Călan, str. Gării, nr. 1, județul Hunedoara, a solicitat anularea adresei nr. 3430/19.05.2020, obligarea autorității contractante la adoptarea măsurilor de remediere, inclusiv la reevaluarea ofertei sale”, arată documentul Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor.

După examinarea documentelor, CNSC a respins contestația formulată de AVAȘI PRODCOM SRL, pentru neconstituirea cauțiunii.

60.515 de lei este valoarea contractului finanțat prin Programul Operațional Regional.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *