Proiecte fanteziste și sume cheltuite de două ori

Autoritățile locale de la Uricani reiau un proiect de acum câțiva ani. Acesta prevede realizarea unui aqua park în zona Câmpu lui Neag.

Este vorba de „servicii de elaborare documentații tehnico – economice proiect de energie verde: AQUA PARK , Câmpu lui Neag”. 124.789 de lei este valoarea studiilor comandate de autoritățile locale de la Uricani.

În urmă cu doi ani, autoritățile locale din cea mai vestică localitate a Văii Jiului au mai alocat circa 130.000 de lei pentru întocmirea unor studii în vederea realizării unui aqua park.

Este un proiect mai vechi al edililor de la Uricani. În proiectul intitulat „Câmpu lui Neag-Uricani, Poarta de intrare în Parcul Naţional Retezat” este prevăzută realizarea unui aqua-park cu bazine interioare și exterioare, mai multe terenuri de sport, un muzeu al civilizaţiei Văii Jiului și un mini­-muzeu al satului. Totul ar urma să fie realizat în apropierea lacului de la Câmpu lui Neag, edilii propunându-și astfel să pună în valoare zona.

Edilii de la Uricani au un proiect denumit “Punerea în valoare a  Parcului Național Retezat – Uricani – poarta de intrare în Parcul  Național Retezat în arealul lac Câmpu lui Neag – Câmpusel – Câmpu Mielului” a cărui obiectiuv este îmbunătățirea infrastructurii aferente obiectivelor turistice.

 

Colaborator

FOTO: constructiv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.