Spitalul CF din Simeria își dotează laboratorul

Spitalul CF din Simeria își mărește capacitatea de testare din cadrul laboratorului. O investiție de 404.201 lei urmează a fi implementată de către unitatea medicală și presupune dotarea laboratorului cu un analizor automat imunologie cu operare continuă, un analizor automat hematologie cu auto-încărcare, un analizor automat coagulare cu încărcare continuă.

„Intenția achiziționării acestor analizoare a apărut ca urmare a necesității de eficientizare a serviciilor Laboratorului de analize medicale din Spitalul General CF Simeria, care să permită lărgirea gamei de investigații procesate, obținerea de către personalul medical a unor rezultate rapide și foarte bune în activitatea specifică de laborator,creșterea calității actului medical în diagnosticarea pacienților și implicit creșterea veniturilor proprii ale Spitalului General CF Simeria”, arată documentele.

Participanții la procedură trebuie să dețină aviz de funcționare eliberat de Ministerul Sănătății din care să rezulte activitatea pentru activitățile de import, comercializare, depozitare a dispozitivelor medicale.

Ofertele se depun până în data de 27.07.2020.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *