Raport de evaluare a activităților desfășurate de către Centrul de Formare inițială continuă al M.A.I. Orăștie

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat astăzi la prezentarea Raportului de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate de către „CENTRUL de FORMARE INIȚIALĂ și CONTINUĂ al M.A.I. – Orăștie” în anul 2020.

Activitatea principală a Centrului este de a promova, organiza și desfășura programe formative (cursuri de specializare) adresate personalului Ministerului Afacerilor Interne și nu numai, programe adaptate nevoilor și implicațiilor actuale.

În anul 2020, obiectivele propuse de specialiștii C.F.I.C – Orăștie au fost influențate în mare parte de situația sanitară impusă de efectele virusului „SARS COV 2”. Principalele sarcini ale Centrului au fost: formarea, exersarea și dezvoltarea competențelor necesare personalului M.A.I. din domeniul ordinii publice, cu aplicabilitate directă în domeniul intervenției polițienești, al logisticii, al protecției mediului și securității și sănătății în muncă.

Pe parcursul anului 2020, la cele 9 stagii de formare au participat 443 cursanți atât din Ministerul Afacerilor Interne cât și din polițiile locale și din administrația publică.

Prefectul Călin Petru Marian le-a adresat mulțumiri ofițerilor și subofițerilor Centrului pentru misiunile îndeplinite anul trecut.

„Implicarea dumneavoastră în combaterea răspândirii epidemiei de COVID 19, misiunile privind carantinarea persoanelor sosite din străinătate, colaborarea cu Inspectoratul de Poliție Județean și nu în ultimul rând ajutorul acordat pentru înlăturarea efectelor inundațiilor din vara anului trecut, au fost îndeplinite cu profesionalism și dedicare. Vă felicit pentru că faceți cinste uniformei pe care o purtați și, cu onoare, vă faceți datoria în fiecare zi” a transmis prefectul județului Hunedoara.

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.