RĂZBOIUL JURNALIȘTILOR RUȘI CU PUTIN(video): O jurnalistă de la canalul oficial a protestat în direct și a fost arestată

RESPECT! Marina Ovsiannikova, editor la Canalul 1 rusesc (televiziunea Pervîi Kanal, controlată de statul rus), a fost arestată după ce a avut curajul de a intra în direct, într-o emisiune de știri, cu un afiș pe care avertiza că propaganda statului condus de Putin este mincinoasă în privința războiului din Ucraina.

Novaia Gazeta, singura publicație independentă supraviețuind sub dictatura putinistă, a dat știre despre gestul jurnalistei de la Canal 1 cum a putut mai bine, chiar fiind obligată sub amenințarea unei legi umilitoare și a CNA-ului rusesc controlat de Putin să blureze din mesajul pus pe ecran de Marina Ovsiannikova.

Iată că, după sutele de ruși care protestează împotriva invaziei militare din Ucraina și sunt arestați din stradă, după intelectualii ruși care au condamnat cu curaj acest război ticălos, și jurnaliștii ruși cu coloană vertebrală simt că nu mai e o soluție să închidă ochii pentru a se proteja.

Astfel, războiul din Ucraina scoate la iveală nu numai nebunia țarului Putin, ci și puterea unor jurnaliști ruși de a rezista dictatorului, protestând împotriva agresiunii din Ucraina dar mai ales împotriva manipulării dirijate prin mass-media din Rusia.

Iată ce a transmis lumii întregi curajoasa jurnalistă din Rusia:

NU RĂZBOIULUI

NU CREDEȚI PROPAGANDA

VĂ MINTE CHIAR DE AICI

RUȘII SUNT ÎMPOTRIVA RĂZBOIULUI

11 views
Surse imagini: captura online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.