Rechizite pentru copiii nevoiași

Hai la școală! Așa se numește campania derulată de organizația PNL Lupeni, organizație care vine în sprijinul copiilor nevoiași. Într-o societate în care dreptul la educație este garantat prin Constituție sunt sute de copii din Valea Jiului care nu au banalele ghiozdane cu rechizite. În sprijinul lor vin oameni cu suflet mare, care fac aceste lucruri dincolo de politică.

“Continuăm campania de donare rechizite școlare! Pentru că evenimentul de donare ghiozdane, desfășurat în urma cu două săptămâni, a avut un larg ecou, astăzi am continuat acțiunea începută și, prin contribuția membrilor PNL Lupeni, am reușit să facilităm accesul la educație, la școală, pentru alți 25 de copii din Lupeni. Încercăm să ajutăm, prin tot ce putem, părinții și bunicii din Lupeni să-și poată trimite copiii la scoală, astfel, în viitor vom avea un oraș mai bun și o Românie asa cum ne-o dorim “, a spus Cristian Roșu, președinte PNL Lupeni.

O astfel de campanie a mai avut loc la Lupeni, în urmă cu câteva săptămâni, atunci când alături de liberalii din Lupeni a fost și senatorul PNL, Carmen Eleonora Hărău.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *