E scris în stele – duminică, 14 octombrie 2018

Unghiul celest evidenţiat al acestei zile este descris de sextilul Lunii din Săgetător cu Soarele din Balanţă. Această configuraţie astrală este una foarte fericită aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, noroc, bucurie, succes, armonie, belşug şi înţelegere. Acest aspect astral, îmbrăţişat cu mai multă speranţă şi încredere, poate fi cheia depăşirii tuturor impasurilor potenţiale ale zilei, de la cele mai mici, până la celelalte mai însemnate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Beneficiaţi de astre favorabile pentru chestiuni care presupun călătorii şi emancipare spirituală. Se arată o zi cu noroc şi pentru studiu ori alte activităţi intelectuale. În cuplu se observă situaţii pozitive.

 

TAUR: Veţi avea o zi mai bună în plan material. Totodată, vă veţi arăta mai ambiţioşi, mai practici şi mai realişti. La locul de muncă veţi munci mai inteligenţi şi veţi avea parte de reuşite categorice.

 

GEMENI: Este o zi minunată pentru chestiuni ce implică dragostea şi viaţa de cuplu în general. Totodată, este un moment foarte prielnic pentru a oferi teme speciale în relaţia cu persoana dragă.

 

RAC: La locul de muncă veţi fi admiraţi pentru eficienţa şi dăruirea voastră! Relaţiile cu colegii vor decurge în sensul dorit de voi. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de îmbunătăţire.

 

LEU: Astrele vă relevă o zi formidabilă pentru distracţie şi evenimente recreative. Astfel, puteţi da chiar şi o petrecere! În dragoste beneficiaţi de o susţinere astrală minunată. Veţi fi şi foarte creativi în gândire.

 

FECIOARA: Se arată o zi cu înţelegere şi ajutorare în viaţa familială. Puteţi dispune şi de unele modificări sau amenajări ale căminului. În ceea ce ţine de bani, ,,fiţi pe fază” la unele oportunităţi bunicele de câştig.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta mai isteţi, abili şi adaptabili. Veţi avea succes în activităţi ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Veţi dispune de o natură vitală şi de o determinare deosebită.

 

SCORPION: Vi se preconizează unele posibilităţi interesante de succes material. Aşadar, vor fi unele evenimente chiar bune legate de bani. Totodată, în această zi veţi întâmpina şi unele întâmplări destul de ciudate.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai solari, demni şi încrezători în sine. Îi veţi domina, ca prezenţa, cu lejeritate pe cei din jur. Se arată şi unele evenimente şi activităţi mai recreative alături de prieteni.

 

CAPRICORN: Vă veţi prezenta mai sensibili şi mai interiorizaţi, însă mult mai profunzi şi milostivi în plan emoţional. În plan profesional se pot ivi unele ocazii ferme de ascensiune pe scara ierarhică.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi de bun augur pentru activităţi şi evenimente ce implică prietenii şi amicii. Se poate arăta şi un fericit ajutor din partea unui protector. Mai poate apărea şi o călătorie de bun augur sau o veste mai fericită.

 

PEŞTI: Se arată o zi chiar foarte bună în plan profesional. Se prea poate să vă atingeţi, într-o bună măsură, mai toate ţintele propuse. Atenţie, însă, la un minor risc de accidente ori de incidente.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mai mereu dispune!

 

Andrei SORA

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *