Reținuți de polițiști pentru furt calificat

În data de 6.12.2020, în jurul orei 15.00, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat in locuința vecinei sale, din Brad, cu scopul de a fura.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat  că cele sesizate se confirmă şi au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, toţi din comuna Buceş, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În fapt, un tânăr de 21 de ani a intrat în curtea persoanei vătămate sub pretextul oferirii de paste făinoase, gratuit, din partea unui partid politic, după care i-a solicitat persoanei vătămate să îl însoţească şi la vecinii săi, pentru a le oferi şi lor gratuităţile.

Vecinii au refuzat să primească cele oferite şi au observat că din locuinţa persoanei vătămate a ieşit o persoană necunoscută, care a fost reţinută de soţul vecinei, până la sosirea echipajului de poliţie.

Poliţiştii au găsit într-unul din buzunarele tânărului de 28 de ani, care intrase în locuinţa persoanei vătămate, suma de 200 de lei, sumă pe care o sustrăsese din portofelul victimei, păstrat într-un dulap.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de furt calificat, complicitate la furt şi înşelăciune, iar împotriva celor 3 tineri, Judecătoria Brad a dispus, în data de 07.12.2020, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *