România U21 – Danemarca U21, ultimul meci din preliminariile EURO 2021. Unde se va disputa partida?

Partida România U21 – Danemarca U21 se va disputa la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană”, pe 17 noiembrie, informează frf.ro.

Acesta este ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2021. Ora de start a partidei care va fi transmisă în direct de PRO TV va fi anunţată ulterior. Până la meciul cu danezii, tricolorii mai au două jocuri de disputat: în Ucraina, pe 9 octombrie, şi la Giurgiu, cu Malta, pe 13 octombrie.

În urmă cu doi ani, tricolorii Under 21 învingeau la Ploieşti pe Liechtenstein şi îşi asigurau prezenţa la EURO 2019, acolo unde au ajuns până în semifinalele competiţiei, reuşind astfel să se califice şi la Jocurile Olimpice.

Ediţia de anul viitor va fi prima cu 16 echipe. Cele nouă câştigătoare ale grupelor preliminare şi cele mai bune cinci locuri doi se vor alătura gazdelor Ungaria şi Slovenia la EURO 2021. Meciurile din cele patru grupe ale competiţiei se vor desfăşura între 24 şi 31 martie 2021.

Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate, vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în aceleaşi două ţări, Ungaria şi Slovenia, în perioada 31 mai – 6 iunie 2021.

Iniţial, sistemul de calificare includea un play-off între 8 formaţii clasate pe locul secund în preliminarii, cu cele 9 câştigătoare ale grupelor şi cel mai bun loc doi calificate direct la turneul final.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *