ȘANSA HUNEDOAREI ESTE ECHIPA PNL: SOLIDARITATE LIBERALĂ, DE LA BRUXELLES, LA HUNEDOARA

Un mesaj către cetățenii municipiului Hunedoara, transmis de europarlamentarul hunedorean Siegfried Mureșan, demonstrează că PNL duce campania electorală la alegerile locale 2020 în echipă completă, cu susținere de la toate nivelurile.
a
Despre această muncă de echipă din PNL și despre mesajul europarlamentarului Siegfried Mureșan, iată ce spune Petre Lucian Gherman, președintele organizației municipale Hunedoara a PNL:
a
În PNL munca de echipă este cea care generează valoare, care aduce soluții pentru problemele țării și ale cetățenilor. Suntem o mare echipă, iar proiectul liberal urmărește, în primul rând, soluții pentru o viață mai bună pentru toți cetățenii.
a
Așa se face că unul dintre cei mai valoroși europarlamentari europeni, liberalul hunedorean Siegfried Mureșan, susține echipa de candidați PNL la Consiliul Local al Municipiului Hunedoara.
Siegfried Mureșan este, în fapt, mereu alături de noi și anunță acum, prin mesajul său de susținere, că oferta PNL este o axă puternică ce va aduce dezvoltare și prosperitate și în municipiul Hunedoara:
1. europarlamentari PNL, care susțin alocarea de fonduri către România,
2. guvern PNL care continuă strategia de dezvoltare în toate regiunile țării,
3. președinte Adrian David și Consiliu Județean Hunedoara cu majoritate PNL, astfel încât să existe un sprijin consistent pentru municipiul Hunedoara și de la nivel județean,
4. Consiliu Local al Municipiului Hunedoara cu majoritate și viceprimar PNL.
a
Cei care ascultă mesajul colegului nostru Siegfried Mureșan înțeleg de ce votul pentru echipa PNL este votul pentru viitorul Hunedoarei.
FIȚI ALĂTURI DE PNL! VOTAȚI CU ÎNCREDERE ECHIPA LIBERALĂ LA CONSILIUL LOCAL HUNEDOARA!”
A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *