Scandal cu violență într-o localitate hunedoreană

Astăzi, în jurul orei 20:20, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că într-un bloc de locuințe din satul Pricaz, comuna Turdaș, a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane.

Ca urmare a sesizării, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care au aplanat conflictul și au demarat primele cercetări. Polițiștii sosiți la fața locului au identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Turdaș, care a declarat faptul că trei bărbați au pătruns în apartamentul în care acesta locuiește, i-au pulverizat în față spray iritant-lacrimogen, apoi unul dintre cei trei bărbați (in vârstă de 42 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice) l-a lovit pe el și pe alți doi dintre locatarii respectivului apartament (doi bărbați, în vârstă de 41 și 47 de ani).

Două dintre victime (în vârstă de 41 si 47 de ani, care prezentau urme ale unei agresiuni prin taiere) au fost transportate la UPU Orăștie, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei trei prezumtivi autori ai agresiunii (bărbatul în vârstă de 42 de ani și alți doi, în vârstă de 32 și de 30 de ani) au fost identificați de polițiști și conduși la sediul Poliției, pentru audieri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere, cercetările continuând, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-au produs faptele și a luării măsurilor legale față de cei trei.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.