Se caută cadre medicale pentru Spitalul din Orăștie

Spitalul Municipal Orăştie a scos la concurs mai multe posturi vacante. Astfel, unitatea medicală organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant, cu studii postliceale în balneofiziokinetoterapie si recuperare   la Compartiment Recuperare Medicala Medicină Fizica si Balneologie. Un alt post scos la concurs este cel  de asistent medical, cu studii postliceale în specialitatea medicină generală la Compartimentul Primiri Urgențe. Alte două posturi  de îngrijitor – Ambulatoriu au fost scoase la concurs de Spitalul municipal din Orăștie.

Candidații care optează pentru postul de asistent medical debutant din balneofiziokinetoterapie trebuie să aibă doar diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă în specialitatea balneofiziokinetoterapie și recuperare. În 22 iulie este programată proba scrisă, iar în 27 iulie interviul.

Pentru postul asistent medical la Compartimentul de Pirmiri Urgențe candidații trebuie să aibă 6 luni vechime în specialitate și să dețină diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă. Concursul este programat a avea loc în data de 26 iulie atunci când candidații vor susține proba scrisă, iar în data de 28 este programat interviul.

Pentru postul de îngrijitor este necesară diplomă de studii medii de specialitate sau diplomă de studii medii; curs calculator sau certificat de competente digitale și 6 luni vechime în activitate. În data de 23 iulie are loc proba scrisă, iar în 27 iulie proba practică.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.