Se caută trei directori

Spitalul de Urgență Petroșani organizează concurs pentru ocuparea unor posturi de directori. Spitalul de Urgență Petroșani organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi, conform Ordinului nr. 284/2007, completat cu Ordinul nr. 954/2017, funcții specifice comitetului director.

Astfel, se organizează concurs pentru ocuparea posturilor de director medical; director financiar-contabil; director de îngrijiri.

Pentru directorul medical candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină; sunt confirmați cel puțin ca medic specialist; au minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă.

Pentru directorul financiar-contabil candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de  lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic; au cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor.

În ceea ce privește postul de director de îngrijiri candidații eligibili sunt  asistenți medicali generaliști principali; au cel puțin 2 ani vechime ca asistenți medicali generaliști principali; sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licență/absolvire.

 

Concursurile se organizează în perioada 8-9 decembrie, iar data limită pentru depunerea dosarelor este 25 noiembrie.

 

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.