Secția de cardiologie a Spitalului de Urgență Petroșani a fost închisă

Criza medicală de la Spitalul de Urgență Petroșani se adâncește. Secția de cardiologie a fost închisă. Decizia vine ca urmare a confirmării unui cazde COVID-19 în rândul cadrelor medicale. O asistentă medicală care a intrat în contact cu tânăra de 26 de ani din Aninoasa a primit rezultatul testului, acesta fiind pozitiv. Este vorba de una din cele două cadre medicale care au primit rezultatele ieri dimineață.

Și secția de neurologie este închisă din același motiv, iar la unitatea de primiri-urgențe din cele circa 70 de persoane, doar 4 mai asigură serviciile medicale. Celelalte se află în izolare la domiciliu sau deja au fost confirmate cu coronavirus.

Toată situația a plecat de la tânăra de 26 de ani din Aninoasa care nu a anunțat cadrele medicale că a venit din zona roșie a Italiei. Aceasta a fost tratată ca un pacient obișnuit, ca mai apoi după ce jandarmii au anunțat conducerea Spitalului de Urgență din Petroșani că nu au găsit-o la domiciliu, aceasta a fost pusă sub izolare. La o zi distanță rezultatele testului au fost pozitive.

11 cadre medicale de la Spitalul de Urgență din Petroșani au fost confirmate până acum cu COVID-19.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *