Shopping City Deva: Copiii sunt invitați la o petrecere tematică de Halloween

Joi, 31 octombrie, în intervalul 17:00-20:00, Shopping City Deva îmbracă o haină de sărbătoare, cu un decor special de Halloween. Copiii sunt invitați la o petrecere tematică, unde vor descoperi tradiții specifice sărbătorii de origine celtică, în cadrul atelierelor creative.

Spectacol de teatru și numere de magie

Evenimentul va avea loc într-un decor de poveste, inspirat de lumea basmelor. Seara va debuta cu un spectacol de magie, urmat de un atelier unde cei mici vor descoperi secretele magicienilor.

Pentru a avea o experiență autentică de Halloween, cei mici vor putea participa la ateliere de muzică și dans, concursuri și jocuri tematice, și vor fi recompensați cu  baloane modelate și cu vata de zahăr a vrăjitoarei.  Mai mult, aceștia sunt invitați și la o sesiune de pictură pe față, care îi va ajuta să intre în pielea personajelor și să aibă o ținută completă. După ce sunt pregătite și ultimele detalii ale ținutelor, copiii le vor prezenta la parada costumelor. Aceștia vor defila printre dovleci și pânze de păianjeni, și își vor prezenta ținutele înfricoșătoare, menite să alunge spiritele rele.

De asemenea, spectatorii vor fi așteptați și la piesa de teatru, unde vor descoperi o reinterpretare modernă a aventurilor prin care trec frații Hansel și Gretel, copiii unui tăietor de lemne sărman, ademeniți de Vrăjitoarea cea rea. Eroii poveștii reușesc să își salveze viața, dând dovadă de mult curaj și perspicacitate. Spectacolul este interactiv, iar cei din public vor putea, de asemenea, să primească un rol în poveste.

Accesul la eveniment este liber, iar mai multe detalii pot fi găsite pe site sau pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *