Celebrul personaj Garfield vine să-și întâlnească fanii la Shopping City Deva

Deva, 11 iunie – Shopping City Deva are plăcerea de a anunța un eveniment special pentru toți iubitorii filmului animat. Pe data de 14 iunie, între orele 16:00 și 19:00, mascota faimosului personaj Garfield va fi prezentă în centrul comercial pentru a oferi o experiență de neuitat întregii familii.

Cu ocazia rulării filmului „Garfield” în Cinema City din Shopping City Deva, motanul de interior îndrăgit vine să-și întâlnească fanii de toate vârstele și va fi pregătit de o sesiunie de fotografii și jocuri cu toți vizitatorii.

Filmul urmărește noua sa aventură în aer liber alături de tatăl său, motanul Vic, și prietenul său canin, Odie. Garfield va renunța la viața confortabilă de animal de companie pentru a se alătura unui jaf cu mize mari.

Evenimentul va include o serie de activități pline de surprize pentru copii:

  • Face Painting: Cei mici au șansa să se transforme în personajul lor preferat cu ajutorul artiștilor profesioniști care vor fi prezenți la eveniment;
  • Kids Table: O zonă special amenajată unde copiii pot desena și colora, dezvoltându-și creativitatea;
  • Dans cu Garfield: Un workshop cu mișcări distractive de dans pe care copiii i le vor arăta lui Garfield.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele Shopping City Deva pot fi consultate atât pe site-ul centrului comercial, cât și pe paginile de Facebook și Instagram.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *