Spitalul din Deva angajează director medical

Spitalul Județean de Urgență Deva organizează concurs/examen pentru ocuparea funcției specifice Comitetului director, respectiv de director medical.

Candidații trebuie să îndeplinească câteva criterii specifice pentru participarea la concurs. Acestea trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină; sunt confirmați cel puțin medic specialist; au minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă; să fie absolvent al unor cursuri de perfecționare în management sanitar sau managementul serviciilor de sănătate, avizate de Ministerul Sănătății în baza criteriilor de calitate stabilite prin ordin al ministrului sănătății.

Concursul/examenul pentru ocuparea funcției de director medical va avea loc la sediul spitalului. Până în data de 19 august se pot depune dosarele. În data de 29 august are loc proba scrisă. În aceeași dată va avea loc susținerea proiectului de specialitate, dar și susținerea interviului de selecție.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *