Spitalul din Deva rămâne fără conducere

Spitalul Județean de Urgență Deva a rămas fără conducere. Managerul și directorul medical și-au înaintat demisiile. Este vorba de Silviu Didilescu, manager, și doctorul Claudiu Antal. Informația a fost confirmată de reprezentanții Prefecturii Hunedoara.

Prefectul Județului Hunedoara a declarat într-o intervenție la Digi24 că: ”În cursul zilei de ieri, personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Deva a formulat o scrisoare deschisă prin care au afirmat că nu sunt de acord cu planul întocmit de managementul spitalului. În aceste condiții, managerul a conștientizat că nu poate să-și asume redresarea situației, fără punerea în aplicare a planului gândit să fie implementat, și în consecință și-a prezentat demisia.”

Soluțiile care se întrevăd sunt aducerea unui nou manager, care să dorească să se implice și să convingă personalul de necesitatea aplicării unui plan riguros, sau o conducere militarizată.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a afirmat: ”Urmează să punem o altă conducere, iar în zilele următoare să ajung și eu la Deva, să evaluez situația.”

În prezent în Spitalul Județean de Urgență din Deva sunt internați 105 pacienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *