Stâlpii de grădină din fântânile arteziere pun în pericol circulația rutieră

Stâlpii de grădină din fostele fântâni arteziere din municipiul Vulcan pun în pericol circulația rutieră. Reprezentantul operatorului de iluminat public din localitate oferă un punct de vedere cu privire la situația generată de astuparea fântânilor arteziene cu pământ și plantarea de copaci în acele zone.

Primăria municipiului Vulcan continuă să încalce în mod grosolan și repetat contractul de delegare de gestiune al iluminatului public din municipiul Vulcan și legea iluminatului public prin faptul că nu a consultat operatorul de iluminat public când a decis amplasarea de stâlpi de grădină pe B-dul Mihai Viteazu. (…) vă aducem la cunoștință că prezența respectivilor stâlpi, folosiți la iluminatul grădinilor, în câmpul vizual al șoferilor duce la creșterea indicelui de orbire ceea ce poate cauza accidente rutiere (…)”, arată Valentin Georgescu, administratorul operatorului de iluminat public din Vulcan.

Totodată acesta recomandă autorităților locale să demonteze acei stâlpi. Reamintim că săptămâna trecută, autoritățile locale de la Vulcan au luat decizia de a astupa fântânile arteziene cu pământ. Au fost plantate flori, copaci, dar și obiecte de iluminat.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *