Stradă modernizată în satul Cristur, în timp record!

Pe lista investițiilor din satul Cristur se află și modernizarea străzii Vâlcele.

Deși termenul de execuție era de 8 luni (luna mai 2021), lucrările au fost finalizate în doar 3 luni de la predarea amplasamentului către constructor!

Constructorul a turnat deja stratul final de uzură pe strada Vâlcele din municipiul Deva. Urmează să fie trasate marcajele rutiere, să fie montate indicatoarele de circulație necesare și să facem recepția finală a lucrărilor.

Strada Vâlcele a fost modernizată pe o lungime de 309 metri și are o structură rutieră cu mixtură asfaltică.

Strada a fost  proiectată cu două benzi de circulație pe o lungime de circa 185 de metri, după cum a permis terenul.

Drumul beneficiază de rigolă carosabilă din beton pentru evacuarea apelor pluviale și de zid de sprijin de rambleu din beton și parapet metalic pentru siguranța participanților la traficul rutier și a pietonilor.

Au fost amenajate trotuare din asfalt, cu o lățime de aproximativ 1,5 metri, pe partea dreaptă a străzii, cu bordură din beton.

Valoarea investiției este de 552.865,04 lei fără TVA (fază proiectare și fază execuție).

Printre prioritățile administrației publice locale se află și îmbunătățirea calitatății vieții locuitorilor din satul Cristur, localitate aparținătoare municipiului Deva.

Vom continua și cu alte investiții necesare pentru a crea localnicilor de aici tot confortul și siguranța de care au nevoie.

 

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

 

#LucrămPentruDeveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *