Tânăr din Brad, implicat într-o altercație în Slatina, Olt

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Brad a fost implicat într-o altercație, cu un cetățean italian, în Slatina, județul Olt. Tânărul a ajuns la spital. Conflictul în trafic  a izbucnit marţi seara, pe strada Arcului din municipiul Slatina, în care au fost implicate trei persoane, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Potrivit sursei citate, a fost un conflict spontan, iar unul dintre cei implicaţi, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Slatina, a fost sancţionat contravenţional cu 1.000 de lei.

„Poliţiştii de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiul Slatina, în timp ce patrulau pe strada Arcului, au observat o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii au intervenit de îndată pentru a aplana conflictul. Din primele verificări a reieşit faptul că acest conflict a fost spontan, fiind declanşat pe fondul unor neînţelegeri în trafic. În altercaţie au fost implicate trei persoane, două dintre acestea fiind transportate la spital”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Un cetățean din Brad și un cetățean Italian au fost transportați la spital.

 „Echipajele medicale au asistat la faţa locului trei pacienţi, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, cetăţean italian, conştient, cu traumatism cranio-facial, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Brad, judeţul Hunedoara, conştient, cu dureri la maxilar şi escoriaţii la cotul stâng şi un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Slatina, cu escoriaţii la genunchiul drept şi traumatism la nivelul membrului superior drept. Bărbatul în vârsta de 56 de ani şi cel în vârsta de 26 de ani au fost transportaţi la UPU Slatina”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *