Tânăr identificat şi reţinut de poliţiştii hunedoreni, după ce a comis mai multe infracţiuni de furt

În urma activităților investigative, polițiștii hunedoreni au reuşit identificarea unui tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Poliţiştii au stabilit faptul că, în data de 12.05.2019, cel în cauză a pătruns prin efracţie (prin spargerea unui ochi de geam de la ușa de acces) în locuinţa unei hunedorence, de unde a sustras un telefon mobil.

Din cercetări a mai rezultat faptul că, tot în data de 12.05.2019, tânărul a sustras telefonul mobil aparţinând unui minor în vârstă de 13 ani, profitând de neatenţia proprietarului (care juca fotbal pe un teren de sport, alături de alţi tineri).    O altă faptă de natură penală reţinută în sarcina hunedoreanului a fost reclamată poliţiştilor la data de 05.06.2019, când la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că, în data de 04.06.2019, în intervalul orar 18.00 – 22.00, persoane necunoscute au pătruns în autoturismul pe care îl parcase pe o stradă din municipiul Hunedoara (profitând de faptul că autoturismul are sistemul de blocare al ușilor defect) şi i-au sustras un radio CD şi mai multe componente de tractare auto.

În cursul zilei de ieri, în urma efectuării a două percheziții domiciliare, poliţiştii au reuşit recuperarea unei părţi din bunurile sustrase, iar hunedoreanul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara. Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Hunedoara continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activității infracționale a tânărului.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.