Tiberiu Iacob Ridzi a urcat în Parâng. Nu a avut cu cine discuta despre problemele de pe șantier

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, a urcat în această dimineață în Parâng. Edilul s-a angajat că va găsi soluții pentru rezolvarea unei probleme în ceea ce privește continuarea lucrărilor la drumul din munte. Oficialii CJ Hunedoara au spus că lucrările s-au împotmolit, iar primarul din Petroșani și-a arătat deschiderea pentru a rezolva aceste neajunsuri. Doar că odată ajuns în munte, reprezentantul firmei constructoare nu a mai ajuns. În munte, nu există suficient pământ pentru a acoperi cel de-al doilea tunel destinat mașinilor.

Așa cum am văzut intervențiile celor de la CJH, practic s-a împotmolit continuarea lucrărilor legat de umplerea cu pământ a unor suprafețe. Este nevoie de o cantitate mare de pământ. Trebuia să avem o întâlnire cu directorul de la Strabag, dimineață am fost anunțat că a intervenit ceva în programul lui și nu a mai putut să vină. Sper ca Strabag să nu facă politică. Pe mine mă interesează ca acest drum să fie făcut cât mai repede și cât mai bine. Aștept săptămâna viitoare să vedem când putem programa o întâlnire cu constructorul și cu proiectantul să vedem ce soluții găsim. Tot ce ține de Primărie va fi rezolvat”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, în cadrul vizitei de lucru în munte.

Sectorul de drum supus modernizării are o lungime de 3,725 km. și este  finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. 18 milioane de lei costă lucrarea .

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.