Tinerii din Petroșani vor putea folosi gratuit sălile de sport

Toți tinerii din municipiul Petroșani vor putea folosi sălile de sport de pe raza localității, în mod gratuit. Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani și Vlad Lăutaru, consilier PNL, au inițiat un proiect de hotărâre în acest sens. Consilierii locali ai Partidului Social Democrat s-au opus acestei inițiative care îi vizează pe tineri.

Un proiect pentru tineri, la care, spre surprinderea noastră, consilierii locali ai PSD s-au opus, considerându-l neoportun, deși mișcarea este esențială la orice vârstă și cu atât mai mult pentru tinerii aflați încă în formare. Până acum, accesul în sălile de sport, în afara orelor de educație fizică, se făcea contra-cost, dar suma stabilită drept chirie, chiar dacă nu era foarte mare, pentru unii tineri putea fi un obstacol. Din fericire, proiectul a fost votat de toți consilierii PNL și astfel a putut fi adoptat. Conform Hotărârii de Consiliu Local, toți tinerii din Petroșani cu vârsta cuprinsă între 16-35 de ani, pot practica GRATUIT activități sportive în sălile de sport aferente unităților școlare”, spune Vlad Lăutaru, unul dintre inițiatorii proiectului.

Procedura de rezervare, precum și ziua în care tinerii vor beneficia de această facilitate va fi stabilită de către Consiliile de Administrație ale unităților școlare și va fi comunicată ulterior.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *