Toate contestațiile pentru concursul de conducere din școli au fost admise

La începutul săptămânii trecute, Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, a publicat lista candidaților admiși sau respinși la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, după etapa de verificare a dosarelor de înscriere, sesiunea 2022.

La acel moment, cinci dosare au fost respinse, însă, în urma contestațiilor depuse, comisia a soluționat solicitările în favoarea candidaților. Astfel, toate cele cinci contestații au fost admise, iar dosarele de înscriere au fost validate.

În total, 60 de candidați și-au depus dosarele pentru a participa la concursul în vederea ocupării funcțiilor de conducere vacante din unitățile de învățământ hunedorene. În unitățile de învățământ din județ sunt vacante 37 de posturi de directori și 31 de posturi de directori adjunct.

Potrivit calendarului, în data de 18 februarie candidații vor susține proba scrisă, urmând ca rezultatele inițiale să fie afișate în aceeași zi.

Rezultatele finale ale probei scrise vor fi afișate în data de 22 februarie. Interviul este programat în perioada 16-25 martie.

Potrivit calendarului, în data de 31 martie are loc validarea rezultatelor finale, iar în data de 4 aprilie este programată emiterea deciziilor de numire, cu intrare în vigoare la 18 aprilie.

 

Monika BACIU

FOTO: https://inquamphotos.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.