Toma Coconea a devenit membru PNL

Toma Coconea, renumitul parapantist, a devenit membru PNL. Acesta se alătură echipei condusă de Tiberiu Iacob Ridzi, președintele PNL Petroșani și primarul localității. Coconea se va regăsi și pe lista de consilieri locali.

„Astăzi s-a înscris în PNL dl. Toma Coconea, care este un simbol al Parângului și a ceea ce se întâmpă din punct de vedere al sporturilor extreme inclusiv pe plan internațional. Tomi este practic o legendă vie a acestor sporturi. A ales să se alăture echipei PNL de la Petroșani, noi colaborăm de foarte multă vreme. Tomi este promotorul mai multor activități sportive de punere în valoare a potențialului turistic al Parângului. Nu mai vorbesc despre competițiile internaționale la care a participat și a reprezentat cu cinste România, municipiul Petroșani și Parângul. Pe de altă parte, Tomi este și unul dintre investitorii din Parâng care, chiar dacă a avut resurse financiare mai puține decât alții, a făcut treabă foarte bună. Eu îi mulțumesc pentru încredere și pentru colaborare”, a declarat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi, președintele PNL Petroșani

Toma Coconea a subliniat că se va implica și mai mult în dezvoltarea și promovarea Parângului.

„Sunt un om care locuiește acolo (în Parâng-n.r.) și văd lucrurile exact cum se întâmplă. Pot să fiu un colaborator, pot să mă implic fizic și sufletește în dezvoltarea turismului. Avem o mină de aur care merită exploatată și merită descoperită”, a declarat Toma Coconea.

Adrian Nicolae David, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara, susține că înscrierea lui Toma Coconea în PNL este un câștig atât pentru partid, cât și pentru Parâng.

„Tomi este un om extraordinar, exemplu de voință, cu caracter de fier și spirit de învingător. A demonstrat-o în cele mai solicitante competiții sportive și acum face un pas în politică, pentru că ii pasă. Îi mulțumesc că a ales echipa noastră și sunt sigur că, împreună, vom reuși să ridicăm Parângul la nivel de destinație turistică de excelență.  Împreună, construim Hunedoara Nouă!”, a scris pe Facebook, Adrian Nicolae David, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara.

În ultima perioadă, nume sonore la nivel local s-au înscris în formațiunea condusă de Tiberiu Iacob Ridzi.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *