Tomac: Split TVA şi comunicarea pe acest subiect constituie portretul perfect al incompetenţei din PSD

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac a declarat, luni, după şedinţa Consiliului Executiv Naţional al partidului, că split TVA şi comunicarea pe acest subiect constituie ”portretul perfect al incompetenţei din PSD”, care aruncă în haos economia românească, el atrăgând atenţia, că pe zona de frontieră a Ungariei şi a Bulgariei, multe firme preferă să se mute în statele vecine.

Tomac a afirmat că ”Guvernul e în plin haos”, aşa cum demonstrează şi ordonanţa privind split TVA şi comunicarea pe acest subiect.

”Este un portret perfect al incompetenţei din PSD, pentru că vin cu anumite măsuri, le anunţă, bagă în haos economia românească prin asemenea gesturi neinspirate şi apoi vin cu totul şi cu totul cu alte propuneri. Plecând de la o realitate simplă: cine face un nou soft, cine se va ocupa de toate aceste chestiuni pe care le decide de pe o zi pe alta PSD la ora actuală? Credem că toate aceste măsuri neinspirate nu fac decât să creeze şi mai multă instabilitate, să alunge pur şi simplu investitorii, iar la ora actuală avem o realitate dură: pe zona de frontieră a Ungariei şi a Bulgariei, multe firme preferă să se mute în statele vecine”, a adăugat preşedintele executiv al PMP.

Eugen Tomac a precizat că PMP este categoric împotriva taxei de solidaritate.

”Să se gândească bine PSD dacă programul lor de guvernare mai e de actualitate. (…) Înţelegem că există o disperare uriaşă în Guvern privind lipsa de resurse, dar asta nu înseamnă să-şi bată joc de mediul de afaceri şi de cetăţeni”, a mai afirmat Tomac.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *