Trafic restricţionat pe DN 76, în judeţul Hunedoara, pentru lucrări la autostrada Lugoj – Deva

Traficul rutier pe Drumul Naţional 76, în localitatea Şoimuş, judeţul Hunedoara, va fi restricţionat, luni, pentru lucrări la Lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, circulaţia urmând a fi închisă câte treizeci de minute la fiecare două ore. Aceeaşi restricţie se va impune şi la Podul Şoimuş, iar în localitatea Bejan din acelaşi judeţ, se va închide circulaţia pe o bandă, traficul desfăşurându-se dirijat cu ajutorul semnafoarelor.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), luni, antreprenorul care construieşte Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, Asocierea Tehnostrade S.R.L. – Spedition UMB SRL, începe montarea grinzilor pentru realizarea viaductului de la km 97+750, respectiv la pasajul de la kilometrul 99+210 de pe lotul respectiv.

Din acest motiv, se impune închiderea circulaţiei pe DN 76, astfel: pentru execuţia lucrărilor de realizare a viaductului proiectat al autostrăzii A1 (km 97+750 din proiect) se închide circulaţia pe DN 76, pentru câte 30 de minute la interval de 2 ore, pe sectorul cuprins între km 2+415 – 2+480 – localitatea Şoimuş. De asemenea, pentru execuţia lucrărilor de realizare a viaductului proiectat al autostrăzii A1 (km 99+210 din proiect) se închide circulaţia pe DN 76 pentru câte 30 de minute, la interval de 2 ore, pe sectorul cuprins între 0+000 – km 0+690 (Podul Şoimuş).

”Sectoarele amintite vor fi închise complet, motiv pentru care rugăm participanţii la trafic să manifeste înţelegere sau să aleagă rutele alternative”, anunţă CNAIR.

Şoferii care circulă pe A1 de la Sibiu spre Deva, sunt sfătuiţi să coboare de pe autostradă la Nodul Simeria. Dacă circulă spre Sibiu, să traverseze Deva – Simeria şi să urce pe A1 la Nodul Simeria, iar dacă circulă spre Brad, să folosească DJ 709 A, Brănişca – Ţebea.

De asemenea, pentru execuţia lucrărilor de realizare a viaductelor de pe autostrada A1, Lotul 4, se instituie restricţii de circulaţie pe DN 76 şi pe sectorul cuprins între km 4+135 – 4+240, în zona localităţii Bejan, judeţul Hunedoara, pe jumătate de cale, circulaţia fiind dirijată cu semafoare.

Toate lucrările se execută numai în timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *