Două trasee de drum intes circulate sunt în lucrări de reparații și întreținere

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara recomandă șoferilor care circulă pe traseul Timișoara – Deva să folosească rute alternative pentru a evita sectorul de drum DN 68A Margina – Ilia, unde se vor desfășura lucrări.

Conducătorii auto sunt îndemnați să folosească următoarele rute:

Timișoara – A1 (coborârea prin nod rutier Topolovățu Mare sau nod rutier Dumbrava/Traian Vuia) – Lugoj – Caransebeș – Hațeg – Simeria – A1.

Timișoara – Arad – Lipova – Săvârșin – Deva – A1.

Direcția  de Drumuri Timișoara reamintește că pe autostrada A1, Lugoj – Deva Lotul 1, km 441+100 – km 474+800, Calea 2, sensul Nădlac-Deva între nodurile rutiere Dumbrava – Topolovățu Mare, respectiv autostrada A6, Calea 1 Balinț – Lugoj, antreprenorul execută lucrări de reparații și întreținere în perioada de garanție.

Într-un comunicat de presă se arată că de astăzi  sunt închise bretelele de urcare pe autostrada A6, în nodul Balinț, pe direcția de mers spre Lugoj. Șoferii care circulă pe A1 sensul Nădlac – Lugoj vor coborî de pe A1 la nodul rutier Topolovățu Mare sau la nodul Dumbrava, iar cei care circulă pe ruta Deva – Lugoj pot coborî de pe autostrada A1 pe la nodurile Dumbrava sau Topolovățu Mare.

Circulația pe A6 între Lugoj și nodul rutier Balinț (A1) se desfășoară în condiții normale.

În plus, pe autostrada Deva – Sibiu se execută, astăzi, diferite lucrări.

Pe sensul de mers Deva-Sibiu: la kilometrul 335+800, pe benzile unu și urgență au loc reparații rosturi de dilatație pod, iar la kilometrul 315, pe banda unu, se execută plombări ale gropilor apărute în carosabil. Pe sensul de mers Sibiu-Deva: la kilometrii 314 și 321+500, pe banda unu, au loc plombări, iar pe tronsonul 365+500-366, pe banda a doua, se înlocuiește parapetul median, toate până la ora 16:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *