Tribunalul Bucureşti a decis că Liviu Dragnea rămâne în închisoare

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins joi contestaţia lui Liviu Dragnea la decizia Judecătoriei Sectorului 5 prin care i-a fost refuzată eliberarea condiţionată, astfel că fostul lider PSD rămâne în detenţie. Decizia este definitivă. El va putea depune o nouă cerere după 27 august.

Respinge contestaţia formulată de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondată.  Admite contestaţia formulată de PICCJ -DNA împotriva sentinţei, pe care o desfiinţează în parte, în sensul că propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită după 27.08.2021, se arată în decizia instanţei.

 Decizia este definitivă.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Tribunalul Bucureşti a avut şi miercuri pe ordinea de zi dosarul care priveşte eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea, însă cauza a fost amânată pentru joi.

”Având nevoie de timp pentru a delibera, completul de judecată urmează a amâna pronunţarea la data de 27.05.2021”, a decis instanţa.

Sentinţa Tribunalului Bucureşti ar urma să fie definitivă.

Cererea iniţială privind eliberarea condiţionată a fost depusă la Judecătoria Sectorului 5, însă a fost respinsă ca neîntemeiată.

Dragnea a primit aviz favorabil din partea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Rahova.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.