Un bărbat a murit electrocutat, în timp ce tăia iarba în curtea casei

În după-masa zilei de miercuri, un bărbat din Hărău de 59 de ani a căzut secerat, în timp ce manevra trimmerul, în curtea casei sale. Cel mai probabil, bărbatul a suferit un stop cardiorespirator, în urma electrocutării. După un apel primit la 112, la fața locului au ajuns echipaje de salvare SMURD și ambulanță, din Simeria care au solicitat în sprijin un elicopter SMURD.  Deși echipele de salvare au încercat resuscitarea zeci de minute, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața.

„Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Hărău, a murit în această după amiază, în urma unui stop cardiorespirator survenit electrocutării. Bărbatul folosea o coasă electrică (trimmer) pentru a tăia iarba din curtea casei sale. La un moment dat s-a electrocutat, cel mai probabil de la cablul de alimentare al trimmerului și a căzut secerat. Soția a anunțat imediat dispeceratul 112 și, până la sosirea echipajului SMURD din Simeria și ambulanței S.A.J. a încercat să-i acorde primul ajutor, împreună cu un vecin.
Dispeceratul Integrat Hunedoara a solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Caransebeș care a ajuns în 20 de minute, cu un echipaj de prim ajutor, cu medic.
Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical timp de aproape 80 de minute, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat și a fost declarat decedat”, potrivit informațiilor primite de la ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *